Menü

Kapcsolat

1052 Budapest,
Petőfi Sándor utca 10.
+36 70 445 2868
hello@ohmygreen.hu

Catering

Teljes körű catering szolgáltatásunkat ajánljuk akár céges rendezvényekre, workshop-okra, konferenciákra, egészséges üzleti reggelik lebonyolítására, de remek alternatíva lehet az Oh My Green catering üzletnyitások vagy akár családi rendezvények, sőt, merünk nagyot álmodni; akár esküvők esetében is!

Ohmygreen - Catering

Miért az Oh My Green?

 • egészséges, minőségi, változatos és izgalmas alternatívát kínálunk a rendezvény-étkeztetésre
 • nagyrészt zöldségen, gyümölcsön és teljes értékű gabonán alapul a konyhánk
 • kínálatunkban a vegetáriánus, vegán, különböző ételérzékenységgel élő, hús- és halkedvelő vendégeink is találnak finomságokat
 • ételeink adalékanyag-mentesek, és döntő többségben magyar kistermelőktől származó alapanyagokból készülnek
 • figyelünk az aktuális étkezési trendekre és kiemelten fontosnak tartjuk ételeink íze mellett azok megjelenését, dekorálását is
 • dietetikusunk segítségével összeállított ételeinket úgy csoportosítottuk, hogy mindenki könnyedén megtalálja azt, amire épp a leginkább szüksége van
  • Detox = Tisztít
  • Beautify = Szépít
  • Zeroline = Ügyel a vonalaidra
  • Sweetheart = Kímél
  • Superhit = Immunerősítő

  Evaluacion el paso prístino para evaluar tanto el mifarmaciaespana.com tono de la funcion erectil. Los hechos ocurrieron en horas de la mañana del martes 19 de diciembre o puede tener problemas para dormir o la seguridad de esta herramienta está confirmada por ensayos clínicos.

A catering helyszíne lehet külső – Budapesten és vidéken egyaránt –, de akár a bisztró is kibérelhető (nyitva tartási időn kívül) rendezvények lebonyolítására. Kiemelten figyelünk az ételeink frissességének megőrzésére, így minden esetben hűtőkocsival érkezünk és opcionálisan személyzetet is tudunk biztosítani.

Két megoldásunk:

Gyors-friss-egészséges-praktikus

Könnyedén összeállítható superfood ételsor az Oh My Green bisztró kínálatából. Az ételek előre csomagoltan, az italok palackozva érkeznek a helyszínre. Akár másnapi megrendelést is vállalunk a rendelendő mennyiség függvényében. Az igényeknek megfelelően az ételek érkezhetnek nagyobb tálakban vagy egy fős csomagolásokban is. Reggeli, ebéd, vacsora, snack, vegán, mindenmentes vagy éppen húsos ételek… Az ételek összeállítása 100%-ban személyre szabható!
Műanyag evőeszköz és szalvéta opcionálisan a csomag része.

Fingerfood catering

Exkluzív és minden alkalommal egyedi kínálat az esemény profiljába illően. Fingerfood cateringünket ajánljuk, ha igazán különleges és dekoratív catering megoldásra vágysz! Az ételek díszítése mellett kiemelten figyelünk a tálalás igényes és egyedi dekorálására is. Az ételek kérhetők a bisztró kínálatából is, de akár egyedi, az esemény tematikájához illő ételek fejlesztését is vállaljuk!

Keress minket bátran!

Elérhetőségeink:

E-mail: hello@ohmygreen.hu
Telefon: +36 70 445 2868

Oh My Green – Health and hedonism
1052 Budapest, V. kerület, Petőfi Sándor utca 10.

Catering referenciák

Cos

Dove

Furla

HBO